lördag 30 oktober 2010

Vindstilla
Vi har rätt att förändras och utvecklas.


Denna underbar höstdag med sol, virvlande höstlöv började med förmiddagsfika på Riddarbageriet (Östermalm) och fortsatte med föreställning på Dramaten  - En sommardag. Som alltid efter en teaterföreställning så väcker det många tankar. Hann bara ut på Dramatens trappa så ringde sonen med sambo och ville att vi skulle ta en fika. Nu blev det eftermiddagsfika på Rival (Södermalm). Vi fick förmånen att lägga våra händer på sambons magen som nu börjar bli vackert rund.
Det är så roligt att dela deras tankar kring allt som de nu är med om. En kväll i veckan kom äldsta barnbarnet ut med sin pappa och hon körde.En stilla undran - hur fort går tiden? 

2 kommentarer:

annika sa...

Mysig lördag verkar det som. Visst är det härligt då man får vara nära sina barn i deras höjdarstunder.
annika

Anne-Maj Tilling sa...

Vilken fin blogg du lagt upp, den kommer jag säkert att besöka många gånger.
Så roligt för dig att även få bli farmor nu när de andra blivit så stora.
Vi har precis kommit hem från två veckor i Tanzania där vi varit på safari, helt fantastiskt med alla dessa vilda djur i sina naturliga miljöer.
Jag har varit mest här i Stockholm sedan 1 september. Har ett uppdrag på Södermalm som kommer att pågå fram till våren. Lasse kommer också att vara här en hel del nu framöver så visst måste vi ses. Vi kan väl höras något på telefon,det brukar inte vara så lätt att hitta någon dag som passar oss båda. Hade varit jättetrevligt med ett besök av er på Gotland men det får bli vid ett senare tillfälle.