tisdag 10 april 2018

Symfoniorkester i april

 
 
Arbeta är nog bra men det tar bort så förbaskat mycket tid!
 
 

 
           

I morse när jag tog min motionsrunda valde jag att ta den i skogen. Jag möttes av en symfoniorkester. Jag känner bara igen några skogsfåglar till utseende och läten och jag tror att även en fågelexpert skulle ha svårt att urskilja alla läten. Det är bråda tider, fåglarna ska äta upp sig efter en hård vinter, skaffa en partner, bygga bo, fostra ungar m.m. I den fortfarande frusna marken var det fullt med spår av bl.a. rådjur och älg, från gårdagens upptinade mark.  Själv "jagade" jag på, runt min slinga. Tänk vad man får vara med om en vanlig vardag och då var klockan bara ca. 7.30 när jag kom hem till mina små plantor, som blivit omplanterade. Kunde inte låta bli att lägga in bilden på alla krokus som blommade i Köpenhamn en påsk för några år sedan. Hur ska denna fantastiska dag bli, ja det jag vet är att den i kväll slutar med ett yogapass.


3 kommentarer:

Marie sa...

Oh vad härligt. Visst ska vi kunna ta några ord.
Må gott.
Marie

Lena sa...

Vacker blogg du har! Helt rätt arbete tar för mycket tid...
Ha det gott!

Rosor och ruiner sa...

LÅter som en härlig dag! Jag var också ute på en morgonpromenad, dock lite senare...;) Men fågelkvitter hördes, och blåsippor såg jag!
Ja, jag gillar verkligen Linds, där kan jag inte gå mindre än en timme.... finns så mycket fint, både inredning och växter! Älskar det stället!

Ha det gott!
Gunilla